NUTRIS.farm TIM

Andreja Žeravica

Glavni tehnolog

Andreja je iz Virovitice u sjeverozapadnoj Slavoniji pa je odrasla igrajući se u poljima kukuruza. Nakon srednje škole odlučila je slijediti svoju ljubav prema poljoprivredi studirajući na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Stručnjak je za ratarstvo i organsku poljoprivredu, a karijeru je započela u lokalnoj Tvornici šećera Virovitica (danas poznatoj kao Viro) kao organizator proizvodnje šećerne repe. Koordinirala je 200 proizvođača, organizirala i stručno pratila uzgoj šećerne repe od potpisivanja ugovora do dopreme u tvornicu. Dodatno je unaprijedila svoje organizacijske vještine kao tehnolog u tvrtki Nova Natura.

Nakon 20 godina stjecanja iskustva na području ratarstva, pridružila se NUTRIS.farm™ timu kao referent kooperacije. Andreja uživa stjecati nova znanja dodatnim obrazovanjem pa je položila profesionalne ispite kao što su ispit iz Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida – modul savjetnik te položen ispit iz sustava o sigurnosti hrane HACCP za internog auditora. Uživa u vrtlarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu i uzgoju ljekovitog bilja.

Mato Mrkalj

Voditelj razvoja poslovanja

Mato ima više od 10 godina radnog iskustva na području ruralnog razvoja i u srodnim industrijama. Neprestano nadograđuje svoje vještine poslovnog razvoja i ulaže u znanje za budućnost poslovanja. Nakon što je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (magisterij iz financija i poslovne organizacije), prvo iskustvo je stekao u Žitu, jednoj od najvećih hrvatskih prehrambenih i poljoprivrednih tvrtki. Tijekom svoje karijere osnovao je i suosnovao nekoliko tvrtki povezanih s upravljanjem hranom i poljoprivredom te je radio kao stručnjak za nekoliko međunarodnih konzultantskih tvrtki na području ruralnog razvoja. Njegova područja stručnosti uključuju poslovni razvoj, upravljanje projektima, financijske analize, razvoj pokretanja i razvoj ruralnih područja.

Voli poslovne izazove i uživa u otvaranju novih tržišta, ima afinitet prema prodaji te duboko i temeljito razumije prehrambenu i poljoprivrednu industriju na području Zapadnog Balkana. Usredotočen je na uvođenje digitalnog doba u poljoprivredni sektor i razvoj agro-prehrambene startup scene u regiji.

Filip Galešić

Operativni Asistent

Filip ima diplomu turističkog i hotelskog menadžmenta koju je stekao na međunarodnom sveučilištu Libertas. Radna iskustva uključuju prodaju i marketing te radna mjesta u turističkom sektoru.

Tijekom rada u turizmu savladao je vještinu prilagodbe multikulturalnom okruženju te usavršio komunikacijske vještine. Filip je Operativni Asistent u NUTRIS.farm™ timu.