NUTRIS.farm TIM

Hrvoje Ivić

ugovaranja poljoprivredne proizvodnje

Hrvoje je specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje te je zadužen za ugovaranje na području istočne Hrvatske. U NUTRIS.farm™ tim donosi strast prema ratarskoj i ekološkoj poljoprivredi te iskustvo s vlastitog poljoprivrednog gospodarstva kojeg je preuzeo od roditelja 2016. godine.

Diplomirao je na Fakultetu Agrobiotehnoloških znanosti u Osijeku i ima bogato iskustvo u proizvodnji boba pa proizvođačima može pokazati pravu vrijednost ove kulture i pomoći im pri odluci da uvrste bob u svoj plodored i na svoja gospodarstva.

Hrvoje Mareljić

Specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje

Hrvoje je specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje za područje istočne Hrvatske, a u NUTRIS.farm™ donio je bogato iskustvo i strast prema održivoj poljoprivredi.

Diplomirao je na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, smjer Agroekonomika. Tijekom karijere stekao je 10 godina iskustva u agrarnom sektoru u kojem je razvio komercijalne vještine u veleprodajnom sektoru. Na vlastitom poljoprivrednom gospodarstvu bavi se uzgojem povrća pa je sjajan sugovornik poljoprivrednicima s kojima surađuje.

Martina Gadnjaj

Specijalistica ugovaranja poljoprivredne proizvodnje

Martina je specijalistica ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, zadužena za područje istočne Hrvatske. Diplomirala je na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku – smjer ekološka poljoprivreda.

Stručnjakinja je za održivu poljoprivredu s više od 8 godina iskustva u stakleničkoj proizvodnji povrća kao tehnolog. Fokusirana je prvenstveno na implementaciju ekološki prihvatljivih praksi i tehnologija u poljoprivredi kako bi se postigla visoka produktivnost uz minimalan ekološki utjecaj. Dokazala se kao vrlo uspješna u optimizaciji resursa i povećanju prinosa, što u konačnici doprinosi razvoju održive poljoprivrede.

Tomislav Medved

Specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje

Tomislav je specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje za područje zapadne Hrvatske u NUTRIS.farm™ timu. Ima više od 10 godina iskustva u raznim prodajnim kanalima te se više od 5 godina aktivno bavio poljoprivredom.

Aktivno komunicira s poljoprivrednicima, a osobna iskustva i znanja pomažu mu da kvalitetno procijeni i prihvati njihove ideje i prijedloge. Posvećen je održivoj poljoprivredi jer smatra da, iako je izazovna, dugoročno može donijeti koristi gospodarstvu, okolišu i lokalnoj zajednici.

Denis Sartić

Specijalist otkupa i ugovaranja poljoprivredne proizvodnje

Kao jedan od prvih djelatnika NUTRIS.farma, Denis je zaposlen kao specijalist otkupa i ugovaranja poljoprivredne proizvodnje na području Virovitičko-podravske i Požeške županije. Inženjer je poljoprivrede, smjer ratarstvo, s više od 20 godina radnog iskustva na poslovima ugovaranja, organizacije, praćenja proizvodnje te otkupa poljoprivrednih proizvoda.

Kao posvećeni profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom u poljoprivredi, Denis se istaknuo svojom sposobnošću da ostvari izvanredne rezultate kroz tihu i marljivu predanost svom poslu. Primjer je osobe koja ne troši mnogo riječi, već se fokusira na zadatke i postizanje izvanrednih rezultata u okviru zadanih rokova. Njegova izvanredna analitička sposobnost i stručnost čine ga dragocjenim članom NUTRIS.farm™ tima.

Loredana Komljen

Back office administrator

Kao Back office administrator, Loredana Komljen obavlja široku lepezu poslova iz različitih područja, od prodaje i financija do marketinga i komunikacija.

Po struci je diplomirani ekonomist, a tijekom karijere stekla je veliko iskustvo u raznim sektorima, poput turizma, prodaje i financija. Veseli je dinamično okruženje u kojem radi, jer zahtijeva brzo donošenje odluka, multitasking i dobru organiziranost.