NUTRIS KARIJERE

Tvrtka NutriS osnovana je u želji da svijet učini boljim mjestom, da promijeni svijet prehrane kakav poznajemo te da inovacijama unaprijedi poljoprivredu, a kako bi se mogla ispuniti povećana potražnja za hranom uslijed rasta svjetske populacije. NutriS mijenja način razmišljanja u prehrambenoj industriji 21. stoljeća, postavlja nova pravila i uvodi najsuvremenije tehnologije s ciljem transformacije i ubrzanja tradicionalnih procesa potrebnih za poljoprivredu 2.0.

Naša misija je da zajedno, hranu učinimo kvalitetnijom i boljom.

Biti član NutriS tima, znači postati dio okruženja koja se kontinuirano mijenja, prepuno je inovacija, održivih ideja i kreativnog razmišljanja „van okvira”, dio okruženja koje mijenja industriju prehrane i predstavlja novi koncept budućnosti temeljen na biljnoj bazi. Ako volite izazove, lako prihvaćate nove tehnologije, uživate u brzom tempu i radnoj atmosferi koja je dinamična, javite nam se, a kako bi doprinijeli održivom razvoju društva, dok istovremeno stvaramo kvalitetniju hranu, zajedno!

NAŠE VRIJEDNOSTI

TRANSPARENTNOST

Komuniciramo iskreno i otvoreno te smo uvijek vjerodostojni u odlukama koje donosimo i postupcima koje činimo.

ZNANJE

Potičemo vrijednosti inoviranja, stvaranja, dijeljenja i korištenja znanja kako bi postigli pozitivne promjene svugdje oko nas.

ODRŽIVOST

Želimo očuvati planetu Zemlju, modelom biljne prehrane uz nulti ugljični otisak te održivim poslovnim i životnim modelom trećeg tisućljeća.

POŠTOVANJE

Poštujemo jedni druge i međusobno postupamo dostojanstveno. Cijenimo kolektivnu snagu timskog rada.

OTVORENA RADNA MJESTA

Pridružite se našoj misiji da hranu učinimo kvalitetnijom i boljom, zajedno.

Tražimo talente koji brinu o prehrani, okolišu, održivom razvoju i inovacijama. Uvijek smo spremni poželjeti dobrodošlicu pravim osoba, spremnim pridružiti se NUTRIS.timu i rasti zajedno.

NutriS grupa nudi odlične mogućnosti za razvoj karijera i priliku zaposlenicima da postanu dio promjene koju žele vidjeti u svijetu. Rad na izazovnim projektima, korištenje najnovijih tehnologija u profesionalnom i prijateljskom okruženju, uz izvrsne pogodnosti samo su dio naše nutristične tvrtke.

Napomena: Razgovori za posao se održavaju virtualno ili uživo, sukladno preporukama za rad za vrijeme COVID-19 pandemije.

ILI POŠALJITE OTVORENU MOLBU

NAŠE PRIČE

Naš tim je posvećen preoblikovanju budućnosti poljoprivrede dok stvara kvalitetniju hranu, zajedno.

KAKO MISLIMO

Postoji izreka koja kaže: „Ako želiš ići brzo idi sam, ali ako želiš ići daleko idi u društvu.” Stvoriti kvalitetniju i bolju hranu znači osigurati zdrav, nutritivan te održiv obrok za svaki stol i stvoriti ga ZAJEDNO, ruku pod ruku s prirodom.

Zvonimir Sedlić, CEO i Predsjednik Uprave

IVAN BALAŠKO

U NUTRIS.tech Mijenjamo budućnost poljoprivrede i prehrane iz korijena. Razvijamo proizvodnju boba kojeg dosada gotovo da i nije bilo na poljoprivrednoj karti Hrvatske. Usporedno, taj isti bob koristimo u proizvodnji proteina za prehrambenu industriju, odnosno plant based proizvoda i upravo na taj način smo se odmakli od tradicionalne poljoprivrede i tradicionalnih procesa te mijenjamo budućnost poljoprivrede i prehrane ne samo u Hrvatskoj, nego, usudio bih se reći, i u cijelom svijetu.

Ivan Balaško
Voditelj nabave i logistike
NUTRIS.tech

Hrvoje Ivić

 U svom radu u NUTRIS.farmu spoznao sam dodatne vrijednosti koje bob pruža i upravo to me uz moj dinamičan i sposoban tim motivira u mom radu. Izazovi oko savjetovanja i ugovaranja ove pomalo zaboravljene kulture me potiču da napredujem u svom znanju i razmišljanju kako ovu kulturu dovesti na što više hrvatskih polja i isprobati razne načine uzgoja koje prvo testiram na vlastitim površinama te ih potom predstavljam proizvođačima.

Hrvoje Ivić
Specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, NUTRIS.farm™

Hrvoje Mareljić

Rad u NUTRIS.farmu sam odabrao jer je u pitanju jedinstvena tvrtka u Hrvatskoj i jer je bob relativno nova kultura na našem podneblju te mi zato predstavlja izazov u profesionalnoj karijeri. Smatram svoj posao vrhunskom prilikom i privilegijom jer svojim znanjem i daljnjim učenjem mogu pomoći u ostvarenju ciljeva koji smo si kao tvrtka postavili. Moj tipičan radni dan podrazumijeva obilazak poljoprivrednih proizvođača, savjetovanje istih oko agronomskih izazova te komuniciranje s ostalim kolegama u timu kako bi ostvarili zajedničke ciljeve.

Hrvoje Mareljić
Specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, NUTRIS.farm™

 

Martina Gadnjaj

 Imati priliku raditi u NUTRIS.farmu mi predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Izazov zato jer u suradnji s poljoprivrednim proizvođačima nastojimo pronaći optimalna rješenja za agronomske probleme, a zadovoljstvo zato jer vidim rezultat predanog rada.

Martina Gadnjaj
Specijalistica ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, NUTRIS.farm™

 

Tomislav Medved

Volim dinamičan posao pun komunikacije i novih iskustava, a upravo NUTRIS.farm pruža te mogućnosti. Uz timski rad i koristeći NUTRIS principe održive poljoprivrede zajedno pridonosimo boljoj budućnosti suvremenih poljoprivrednika. Iste principe koristim i na vlastitom poljoprivrednom gospodarstvu čuvajući tlo, vodu i zemljište, pritom ostvarujući smanjene troškove proizvodnje uz povećanu produktivnost i kvalitetnije proizvode.“

Tomislav Medved,
Specijalist ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, NUTRIS.farm™

 

 

Denis Sartić

Prve hektare pod bobom kao pokusnu proizvodnju zasijao sam na vlastitom poljoprivrednom gospodarstvu 2019.godine. Stečeno znanje i iskustvo prenosim ostalim poljoprivrednicima i kolegama ukazujući na koji način uzgoj boba može poboljšati održivost poljoprivrednih sustava smanjujući negativni utjecaj na okoliš, optimizirajući korištenje resursa i podržavajući dugoročno održivu poljoprivrednu praksu.”

Denis Sartić,
Specijalist otkupa i ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, NUTRIS.farm™

 

 

Loredana Komljen

Raditi u inovativnoj tvrtki kao što je NUTRIS.farm i biti dio NUTRIS grupacije znači biti uvijek u korak s najnovijim tehnologijama, metodama i istraživanjima, što zahtijeva kontinuirano usavršavanje i prilagodbu novim saznanjima. Inovacije NUTRIS.farma otvaraju nove prilike za rast i razvoj, doprinoseći napretku poljoprivredne industrije.“

Loredana Komljen,
Back office administrator,
NUTRIS.farm™