NUTRIS KARIJERE

Tvrtka NutriS osnovana je u želji da svijet učini boljim mjestom, da promijeni svijet prehrane kakav poznajemo te da inovacijama unaprijedi poljoprivredu, a kako bi se mogla ispuniti povećana potražnja za hranom uslijed rasta svjetske populacije. NutriS mijenja način razmišljanja u prehrambenoj industriji 21. stoljeća, postavlja nova pravila i uvodi najsuvremenije tehnologije s ciljem transformacije i ubrzanja tradicionalnih procesa potrebnih za poljoprivredu 2.0.

Naša misija je da zajedno, hranu učinimo kvalitetnijom i boljom.

Biti član NutriS tima, znači postati dio okruženja koja se kontinuirano mijenja, prepuno je inovacija, održivih ideja i kreativnog razmišljanja „van okvira”, dio okruženja koje mijenja industriju prehrane i predstavlja novi koncept budućnosti temeljen na biljnoj bazi. Ako volite izazove, lako prihvaćate nove tehnologije, uživate u brzom tempu i radnoj atmosferi koja je dinamična, javite nam se, a kako bi doprinijeli održivom razvoju društva, dok istovremeno stvaramo kvalitetniju hranu, zajedno!

NAŠE VRIJEDNOSTI

TRANSPARENTNOST

Komuniciramo iskreno i otvoreno te smo uvijek vjerodostojni u odlukama koje donosimo i postupcima koje činimo.

ZNANJE

Potičemo vrijednosti inoviranja, stvaranja, dijeljenja i korištenja znanja kako bi postigli pozitivne promjene svugdje oko nas.

ODRŽIVOST

Želimo očuvati planetu Zemlju, modelom biljne prehrane uz nulti ugljični otisak te održivim poslovnim i životnim modelom trećeg tisućljeća.

POŠTOVANJE

Poštujemo jedni druge i međusobno postupamo dostojanstveno. Cijenimo kolektivnu snagu timskog rada.

OTVORENA RADNA MJESTA

Pridružite se našoj misiji da hranu učinimo kvalitetnijom i boljom, zajedno.

Tražimo talente koji brinu o prehrani, okolišu, održivom razvoju i inovacijama. Uvijek smo spremni poželjeti dobrodošlicu pravim osoba, spremnim pridružiti se NUTRIS.timu i rasti zajedno.

NutriS grupa nudi odlične mogućnosti za razvoj karijera i priliku zaposlenicima da postanu dio promjene koju žele vidjeti u svijetu. Rad na izazovnim projektima, korištenje najnovijih tehnologija u profesionalnom i prijateljskom okruženju, uz izvrsne pogodnosti samo su dio naše nutristične tvrtke.

Napomena: Razgovori za posao se održavaju virtualno ili uživo, sukladno preporukama za rad za vrijeme COVID-19 pandemije.

ILI POŠALJITE OTVORENU MOLBU

NAŠE PRIČE

Naš tim je posvećen preoblikovanju budućnosti poljoprivrede dok stvara kvalitetniju hranu, zajedno.

KAKO MISLIMO

Postoji izreka koja kaže: „Ako želiš ići brzo idi sam, ali ako želiš ići daleko idi u društvu.” Stvoriti kvalitetniju i bolju hranu znači osigurati zdrav, nutritivan te održiv obrok za svaki stol i stvoriti ga ZAJEDNO, ruku pod ruku s prirodom.

Zvonimir Sedlić, CEO i Predsjednik Uprave

Damir Kanešić

Proizvodnja plant based proizvoda okupira značajno manje prirodnih resursa u odnosu na “konvencionalnu” proizvodnju, pa je povećanje njenog udjela značajan korak u očuvanju planeta.


Damir Kanešić
Direktor NUTRIS.tech™ tvornice

IVAN BALAŠKO

U NUTRIS.tech mijenjamo budućnost poljoprivrede i prehrane iz korijena. Razvijamo proizvodnju boba kojeg dosada gotovo da i nije bilo na poljoprivrednoj karti Hrvatske. Usporedno, taj isti bob koristimo u proizvodnji proteina za prehrambenu industriju, odnosno plant based proizvoda i upravo na taj način smo se odmakli od tradicionalne poljoprivrede i tradicionalnih procesa te mijenjamo budućnost poljoprivrede i prehrane ne samo u Hrvatskoj, nego, usudio bih se reći, i u cijelom svijetu.

 

Ivan Balaško
Voditelj nabave i logistike
NUTRIS.tech

Mato Mrkalj

U svakodnevnom kontaktu s poljoprivrednicima direktno utječem na njihovu proizvodnju i rezultate njihovoga rada. Kada zamislite da će upravo ta sirovina koju ste proizveli biti dio biljnog burgera ili sličnog proizvoda na policama u Aziji ili Americi, tada zaista osjetite da izravno mijenjate budućnost prehrane.

Mato Mrkalj
Voditelj razvoja poslovanja
NUTRIS.farm

Andreja Žeravica

Implementacijom novih znanja, novih kultura, novih informacijskih sustava, brigom za okoliš te sofisticiranim pristupom poljoprivrednoj proizvodnji želim sudjelovati u kreiranju novog doba u poljoprivrednoj proizvodnji.

Andreja Žeravica
Glavni tehnolog
NUTRIS.farm™