NUTRIS KARIJERE

Tvrtka NutriS osnovana je u želji da svijet učini boljim mjestom, da promijeni svijet prehrane kakav poznajemo te da inovacijama unaprijedi poljoprivredu, a kako bi se mogla ispuniti povećana potražnja za hranom uslijed rasta svjetske populacije. NutriS mijenja način razmišljanja u prehrambenoj industriji 21. stoljeća, postavlja nova pravila i uvodi najsuvremenije tehnologije s ciljem transformacije i ubrzanja tradicionalnih procesa potrebnih za poljoprivredu 2.0.

Naša misija je da zajedno, hranu učinimo kvalitetnijom i boljom.

Biti član NutriS tima, znači postati dio okruženja koja se kontinuirano mijenja, prepuno je inovacija, održivih ideja i kreativnog razmišljanja „van okvira”, dio okruženja koje mijenja industriju prehrane i predstavlja novi koncept budućnosti temeljen na biljnoj bazi. Ako volite izazove, lako prihvaćate nove tehnologije, uživate u brzom tempu i radnoj atmosferi koja je dinamična, javite nam se, a kako bi doprinijeli održivom razvoju društva, dok istovremeno stvaramo kvalitetniju hranu, zajedno!

NAŠE VRIJEDNOSTI

TRANSPARENTNOST

Komuniciramo iskreno i otvoreno te smo uvijek vjerodostojni u odlukama koje donosimo i postupcima koje činimo.

ZNANJE

Potičemo vrijednosti inoviranja, stvaranja, dijeljenja i korištenja znanja kako bi postigli pozitivne promjene svugdje oko nas.

ODRŽIVOST

Želimo očuvati planetu Zemlju, modelom biljne prehrane uz nulti ugljični otisak te održivim poslovnim i životnim modelom trećeg tisućljeća.

POŠTOVANJE

Poštujemo jedni druge i međusobno postupamo dostojanstveno. Cijenimo kolektivnu snagu timskog rada.

OTVORENA RADNA MJESTA

Pridružite se našoj misiji da hranu učinimo kvalitetnijom i boljom, zajedno.

Tražimo talente koji brinu o prehrani, okolišu, održivom razvoju i inovacijama. Uvijek smo spremni poželjeti dobrodošlicu pravim osoba, spremnim pridružiti se NUTRIS.timu i rasti zajedno.

NutriS grupa nudi odlične mogućnosti za razvoj karijera i priliku zaposlenicima da postanu dio promjene koju žele vidjeti u svijetu. Rad na izazovnim projektima, korištenje najnovijih tehnologija u profesionalnom i prijateljskom okruženju, uz izvrsne pogodnosti samo su dio naše nutristične tvrtke.

Napomena: Razgovori za posao se održavaju virtualno ili uživo, sukladno preporukama za rad za vrijeme COVID-19 pandemije.

ILI POŠALJITE OTVORENU MOLBU

NAŠE PRIČE

Naš tim je posvećen preoblikovanju budućnosti poljoprivrede dok stvara kvalitetniju hranu, zajedno.

KAKO MISLIMO

Postoji izreka koja kaže: „Ako želiš ići brzo idi sam, ali ako želiš ići daleko idi u društvu.” Stvoriti kvalitetniju i bolju hranu znači osigurati zdrav, nutritivan te održiv obrok za svaki stol i stvoriti ga ZAJEDNO, ruku pod ruku s prirodom.

Zvonimir Sedlić, CEO i Predsjednik Uprave

IVAN BALAŠKO

U NUTRIS.tech mijenjamo budućnost poljoprivrede i prehrane iz korijena. Razvijamo proizvodnju boba kojeg dosada gotovo da i nije bilo na poljoprivrednoj karti Hrvatske. Usporedno, taj isti bob koristimo u proizvodnji proteina za prehrambenu industriju, odnosno plant based proizvoda i upravo na taj način smo se odmakli od tradicionalne poljoprivrede i tradicionalnih procesa te mijenjamo budućnost poljoprivrede i prehrane ne samo u Hrvatskoj, nego, usudio bih se reći, i u cijelom svijetu.

 

Ivan Balaško
Voditelj nabave i logistike
NUTRIS.tech