DOBRODOŠLI U PRVU TVORNICU U EUROPI ZA PROIZVODNJU IZOLATA BOBA

NUTRIS.techTM PRIMJENJUJE REVOLUCIONARNU TEHNOLOGIJU ZA PROIZVODNJU VISOKOKVALITETNIH SASTOJAKA BILJNOG PODRIJETLA.

PREHRAMBENE INOVACIJE = ODRŽIVA BUDUĆNOST

MILIJARDI LJUDI
0
VIŠE HRANE
0 %
GODINE
2021 .

Svjetska populacija raste, što izaziva povećanu potražnju za hranom. Do 2050. planetu Zemlju će naseljavati 9,7 milijardi ljudi. To znači da poljoprivreda mora proizvesti 60% više hrane. Kako bi uspjela, proces poljoprivredne proizvodnje mora biti preoblikovan i promijenjen, odnosno potrebno je prijeći na novi, inovativniji model.

Inovativni proizvođači koriste nove tehnologije da bi stvorili održive i zdrave prehrambene lance, istovremeno čuvajući bioraznolikost, smanjujući otpad i štedeći energiju. Prilike za rast su neograničene – kao što EY poljoprivredni stručnjaci naglašavaju

...prehrambene inovacije će zasigurno biti sljedeća top priča na svjetskom tržištu.

NUTRIS.techTM  predvodnik je nove ere jer istražuje i primjenjuje vrhunske tehnologije za inovativnu, bolju i čišću proizvodnju koja smanjuje utjecaj na okoliš i teži  nultom ugljičnom otisku kako bi se očuvala Planeta.

Prva tvornica u Europi za proizvodnju izolata boba, smještena u Novom Senkovcu u Hrvatskoj, proizvodi visokokvalitetne zdrave, ukusne i hranjive sastojke biljnog podrijetla, koji se koriste za proizvodnju hrane biljnog podrijetla ili na biljnoj bazi diljem svijeta.

NOVA SLIKA SVIJETA = BUDUĆNOST NA BAZI PREHRANE BILJNOG PODRIJETLA

Tržište proizvoda biljnog podrijetla ubrzano raste. Prema MarketsandMarkets, očekuje se da će svjetsko tržište alternativa mesu dosegnuti 8,3 milijarde dolara u 2025.

Očekuje se kako će europsko tržište dominirati jer se inovativan razvoj proizvoda odvija širom kontinenta, uz podršku centara za razvoj i istraživanje diljem Europe.

Prema istraživanju tvrtke EY također se očekuje da će svjetsko tržište dosegnuti svoj maksimum 2035. godine, a većina alternativa mesu bit će hrana i sastojci biljnog podrijetla.  

Većina te hrane i sastojaka bit će izrađena od usjeva i prerađena u Europi, ponajviše od graška, repice, zobi i mahunarki (boba).

RASTIMO ZAJEDNO

Vi ste poljoprivrednik, proizvođač hrane, radite u industriji prehrane biljnog podrijetla ili ste zainteresirani za prehranu, održivost i inovacije? Obratite nam se kako bismo vas upoznali sa svim prednostima naših inovativnih NutriSmart izolata proteina boba te njihovih koristi za ljudsko zdravlje i okoliš.