NUTRIS.tech TIM

MARTINA GOGIĆ

Direktorica odjela istraživanja i razvoja

Martina je diplomirala Biotehnologiju na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Provela je više od 10 godina u Zvijezdi, jednoj od vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki, gdje je radila na pozicijama tehnologa u proizvodnji i razvoju te vodila službu razvoja i istraživanja. U NUTRIS.techu™ Martina je Voditeljica odjela istraživanja i razvoja te vodi agilan i dinamičan tim koji kreira proizvode koji čine budućnost prehrane. U slobodno vrijeme uživa u suvremenom plesu, yogi, putovanjima i planinarenju.

IVAN BALAŠKO

Voditelj nabave i logistike

Ivan je magistrirao ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku te započeo karijeru u agronomskom sektoru kao administrativni referent. U NUTRIS.farmu™ je specijalist za logistiku zadužen za logistiku, distribuciju, prodaju, nabavu i komercijalu.

Voli timski rad i komunikaciju s pojedincima, kupcima, dobavljačima i prijevoznicima. Tijekom 5 godina karijere usavršio je organizacijske i rukovoditeljske vještine te ima smisla za organizaciju, podjelu rada i optimizaciju radnih učinaka. Iskusan je voditelj tima te se često bavi poslovnim pregovaranjem, rješavanjem kriznih situacija, analitikom, unutarnjom revizijom, obradom velikog broja podataka te ostalim administrativnim zahtjevima.

Ivan voli izazove i veseli ga rad u dinamičnom okruženju agri-tech sektora.

Angela Božić

Asistentica za kontrolu kvalitete hrane

Angela je završila preddiplomski studij Prehrambene tehnologije i diplomirala Upravljanje sigurnošću hrane na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Dobitnica je rektorove nagrade 2020/2021. za individualni znanstveni rad na temu Funkcionalna svojstva biljnih proteina i aspekt održive primjene.

Svoj interes za dodatnim stjecanjem praktičnih znanja realizirala je volontirajući u Laboratoriju za kemijsku analizu hrane pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i u Laboratoriju za održivi razvoj na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu. Dodatno se usavršavala pohađajući brojne stručne skupove u Hrvatskoj. U NUTRIS.techu™ radi kao Asistentica za kontrolu kvalitete hrane.