NUTRIS.tech TIM

Damir Kanešić

Direktor NUTRIS.tech™ tvornice

Diplomirani je inženjer strojarstva, a diplomu je stekao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Tijekom više od 20 godina svoje karijere radio je u nabavi, logistici i proizvodnji. Ima veliko iskustvo u upravljanju i operacijama, jer je upravljao srednjim tvrtkama od 250 do 400 zaposlenika.

Njegove vještine uključuju poslovno planiranje, budžetiranje i izvještavanje prema korporativnim pravilima. Damir uživa u novim izazovima i dobro funkcionira pod pritiskom. On je timski igrač fokusiran na učinkovitost, kvalitetu i konkurentnost.

IVAN BALAŠKO

Voditelj nabave i logistike

Ivan je magistrirao ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku te započeo karijeru u agronomskom sektoru kao administrativni referent. U NUTRIS.farmu™ je specijalist za logistiku zadužen za logistiku, distribuciju, prodaju, nabavu i komercijalu.

Voli timski rad i komunikaciju s pojedincima, kupcima, dobavljačima i prijevoznicima. Tijekom 5 godina karijere usavršio je organizacijske i rukovoditeljske vještine te ima smisla za organizaciju, podjelu rada i optimizaciju radnih učinaka. Iskusan je voditelj tima te se često bavi poslovnim pregovaranjem, rješavanjem kriznih situacija, analitikom, unutarnjom revizijom, obradom velikog broja podataka te ostalim administrativnim zahtjevima.

Ivan voli izazove i veseli ga rad u dinamičnom okruženju agri-tech sektora.