S ponosom predstavljamo prvu europsku tvornicu za proizvodnju proteina iz boba

Tvornica je smještena u Novom Senkovcu u Hrvatskoj. Proizvodnja je specifična zbog patentirane metode i jedinstvenog tehnološkog ONE-IN-ALL-OUT koncepta s potpunom valorizacijom zrna boba, kojom se pažljivo ekstrahira proteinski izolat korišten za proizvodnju hrane na biljnoj bazi , jednu od svjetski najbrže rastućih industrija.

Otvaranje tvornice prvi je korak pri implementaciji cijelog novog koncepta poljoprivrede zasnovanog na tehnologiji, održivom sustavu cirkularne ekonomije koja čuva okoliš, dok istovremeno osigurava dovoljno zdrave i ukusne hrane za ljude u svijetu koji se stalno mijenja.

Sajam je pružio izvrsnu priliku za stjecanje novih poslovnih prilika i stvaranje poslovnih odnosa.

NUTRIS.tech je predstavio svoj jedinstveni koncept preispitivanja budućnosti poljoprivrede i prehrambene industrije. Također smo imali virtualni štand 13. i 14. travnja – mjesto na kojem su svi poljoprivrednici, proizvođači hrane, svi koji rade u biljnoj industriji ili su općenito zainteresirani za prehranu, održivost i inovacije mogli saznati više o našem jedinstvenom konceptu BOLJE ZAJEDNO.

NutriS se udružio s Bridge2Foodom, jednim od pionira u stvaranju boljeg svijeta hrane povezivanjem poslovne i tehničke izvrsnosti, koji od 2002. godine osiguravaju programe i mreže s ciljem da motiviraju i vode ostale tvrtke ka proaktivnim i uspješnim rezultatima. Tvrtke dijele temeljne vrijednosti poput prehrane, inovacija i održivosti te će nastaviti surađivati na zajedničkom unaprijeđenju prehrambene industrije.


Na sajmu Bridge2Food Virtual Exhibition Plant-Based Foods Value Chain Americas 2021, održanom 13. travnja 2021. godine, s ponosom smo predstavili prvu europsku tvornicu za proizvodnju proteina iz boba.